Vi hjälper dig sova gott på natten!

Det mest sårbara i er verksamhet eller din personliga utrustning är just de enheter du använder dagligen, såsom din mobiltelefon, dator, surfplatta och IoT-enheter.

De flesta av våra kunder på denna tjänst är författare, politiker eller andra mer eller mindre publika personer.

Denna tjänst varierar i utförande och form – många klarar sig med en strategi och kunskap hur de digitala enheterna ska hanteras och hur man bör tänka för att förhålla sig säker på internet, se till att sina personliga bilder/filer stannar i enheten och hur man bör tänka med lösenord och generell säkerhet.

Kontakta oss för att få veta mer

Processen från start till slut

Vanliga frågor - vi har svaren!

Kan jag ringa er dygnet runt vid fel?

Ja, om du har ett avtal där det ingår så har du tillgång till journummer dygnet runt. Logga in på ditt konto för att se detaljer.

Jag har Wifi och nätverk hemma, kan ni hjälpa?

Javisst! Det är en av våra starkaste sidor. Vi planerar upp och bygger ert nätverk, initialt sker där vi har tillgång till utrustningen för att konfigurera ert nätverk. När arbetet är klart tas vår tillgång bort från nätverket.
I nätverksdesign ingår en strategi hur ni bör hantera ert nätverk, ev. gäster som lånar WIFI m.m.

Jag använder redan iCloud/Google Drive!

Publika molntjänster är bra lösningar för att lagra sina filer oavsett var man befinner sig. Det är också ett väldigt hårt ansatt och populärt mål för att komma åt t.ex. bilder eller annan känslig information tillhörande en person. Det har skett åtskilliga gånger att publika personers bilder eller filer hamnar på villovägar.
Vi arbetar fram en strategi hur ni hanterar era filer i kombination med de molntjänster som används och ser till att de hålls så säkra som möjligt och förhindrar obehörig tillgång.

Jag känner mig redan säker

Visste du att din dator, telefon och andra internet-anslutna enheter attackeras mellan 50-100ggr per dag i olika försök att hitta sårbarheter?
Samtidigt skickar appar, programvaror och annonser i olika appar ut information om dig för att användas för att visa mer anpassade annonser och ibland säljas till mer tveksam verksamhet om personen kan identifieras som intressant.

Vårt arbete går ut på att minimera alla risker och begränsa den information som skickas från era enheter för att hålla er så säkra som möjligt på internet.

Jag har aldrig blivit utsatt

De flesta som råkar ut för intrång eller skadlig mjukvara märker det aldrig.
När de tar sig tillgång till enheter som är intressanta är det av absolut högsta prioritet att användaren aldrig ska märka det. Det finns idag stora företag, kommuner och till och med landsting som har personer inne i nätverken som inte borde vara där (rent statistiskt).

I media ser man ofta hemsidor som hackas där budskapet byts ut mot något annat, dessa kallas ”deface” och är mer propaganda än att tillskansa sig uppgifter om en person eller personer.

Kan ni se mina bilder/filer?

Absolut inte, det vore en säkerhetsrisk att introducera ytterligare en väg in i era enheter med sådan lösning.