Vi tar hand om er sökmotoroptimering!

De flesta har en hemsida idag men många missar på vilka ord man syns, vilka ord eller fraser som Google tycker är viktiga för din hemsida och en del hemsidor syns inte alls.

Vi slänger inte med käcka floskler om att ”Du syns högst upp på Google inom en vecka” utan sökmotoroptimering är mer avancerat än så.
Vårt arbete med SEO utgår från er hemsida och verksamhet och lyfter upp de komponenter som ni vill synas på.

Fokus ligger på små och medelstora företag som behöver en förbättring av sin sökmotoroptimering där målet är att öka trafiken och i slutändan ge mer kunder till er.

Vi kan garantera att vårt arbete bär frukt och erbjuder full återbetalning om ni inte ser någon ökning alls efter vårt arbete.

Kontakta oss för offert till SEO-analys av er hemsida

Våra SEO-paket

Kontakta oss för diskussion vad vi kan göra för er hemsida.

Alla priser på SEO-paket är engångskostnader!

Några av våra kunder

Taltips

Sedan 2009 har vi driftat Taltips e-butik i varierande format. Taltips säljer färdigskrivna och specialskrivna tal online inför högtider och speciella tillfällen då ett tal är ett bra tillskott.

Hemsida: taltips.se

Lennart Strandberg

Lennart Strandberg, med fil.mag i socialt arbete skriver böcker om viljan, vår egen kraft till förändring och drift i livet.
På sin hemsida säljer Lennart sina böcker med vår e-handelslösning.

Hemsida: lennarstrandberg.se

Newsvoice

En av de sajter som kallas för alternativ-media, med många intressanta artiklar om det mesta man inte får läsa om i vanliga media.
Tanken med newsvoice är inte att leverera alternativa förklaringar utan erbjuda läsarna mer, djupare och annorlunda information så de i långa loppet kan bilda sig en egen uppfattning om vad som skrev i Sverige och världen.
Vi har hjälpt Newsvoice med teknik, SEO, drift och underhåll sedan 2018.

Hemsida: newsvoice.se

k40laser.se

En av de största FAQ/artikelsajterna i världen fokuserat på en specifik och unik hobby-lasermaskin.
Sajten har funnits sedan 2015 och dominerar idag större delen av Google vid sökord på fraser som hör till denna unika lasermaskin och återfinns på förstasidan i de flesta sökresultat.

Sidan optimeras löpande efter nya ändringar och indexeringar som sker av Google.
Hemsida: k40laser.se