Sajtverket.se

Din webbyrå i Sundsvall

Webbdesign – vi skapar er hemsida

DAGS ATT UPPGRADERA ER HEMSIDA/E-BUTIK?

Fungerar verkligen er hemsida bra?

Vi hjälper er med verksamhetens hemsida oavsett om det bara är en enkel informationssida eller fullfjädrad e-handel.

Vad vi gör:

Design och formgivning
Egen design baserat på era färger och grafiska profil som matchar er profil på t.ex. affischer, broschyrer och bildekor.

Optimerad användarvändlighet
Idag används mobiltelefonen främst vid sökning på internet, vi bygger er hemsida att fungera perfekt i alla olika mobiltelefoner och surfplattor såväl som en vanlig dator.


SEO-förberett

Alla våra sajter byggs med SEO i grundtanke, vi gör de grundläggande arbetet och ni får också ta del av tips och tricks där ni själva kan ändra på er sida. Vill ni ha ytterligare hjälp med SEO kan det köpas till i paketpris.


Speciallösningar

Vi kan erbjuda er speciallösningar till er hemsida, t.ex. kalkylator för verkstadskostnad, kalkylator för hyresavtal på t.ex. stugor, husvagnar etc.
Vi har lång erfarenhet av interna system, t.ex. kundhantering, support eller sidor som bara kan nås av t.ex. avtalskunder m.fl.
Beroende på funktion kan vi bygga den själv eller använda befintliga system.


Andra system vi gjort: solcellskalkylator, medlemssidor till föreningar, publiceringssystem för restaurangmenyer, automation av köp av solarietid, internt system för aktieägare, communitys, automatiserade system för beräkning av elkostnader m.m.

Kontakta oss med er idé för en kostnadsfri offert!

Några kundcase

Alltid fasta priser - inga hantverkarfakturor!

Kontakta oss för offert

Hur allt började med Sajtverket

1995 på stadsbiblioteket skapades den första hemsidan av mig, då som skolungdom åt ett lokalt rockband med rätt så dålig HTML-kod.

Sedan dess har jag utvecklats enormt, förutom en kort period som kock 1998-2002 har jag hela livet arbetat med programmering både som anställd och egenföretagare.

Vänd dig till Sajtverket med förtroende och vetskap om att du får en person och team som hjälper er med precis vad ni vill ha till en prislapp som är på rätt sida av verkligheten.

Vi kan programmering, vi kan servrar, vi kan djupet och hela kedjan av en hemsida eller e-butik, går något galet så kan vi lösa det och vi gör det snabbt.

Idag erbjuder nästan varannan granne att de gör hemsidor, tyvärr saknar många kunskapen som är ytterst viktig för att er hemsida ska fungera ordentligt både på dator och mobil och inte orsaka problem på Google.

Kontakta oss för vidare diskussion om just er hemsida.