Sajtverket.se

Din webbyrå i Sundsvall

Sökoptimering

VI HJÄLPER ER SYNAS

Varför är sökoptimering viktigt?

SEO, sökmotoroptimering eller sökoptimering är en viktig del av arbetet med en hemsida för att förbättra din webbplats innehåll och sökmotorresultatsidor (SERP) för relevanta sökord och fraser.

SEO hjälper din webbplats att bli mer märkbar, vilket ökar sannolikheten för att potentiella kunder hittar dig när de gör relevanta sökords- och frassökningar.
Att enbart ha en hemsida hjälper inte idag om ingen vet att den existerar, för att ni ska hittas måste sidan optimeras mot de sökord som är relevanta för er verksamhet.

Generellt sett är SEO avgörande för företag av alla storlekar och inom alla branscher som vill öka sin synlighet online, auktoritet och intäkter.
SEO förbättrar din webbplats användarupplevelse genom att göra den mer mobilvänlig, snabbare att ladda och enklare att navigera.

Om du har lokal verksamhet kommer en optimerad hemsida ge dig mer sökträffar för just ditt geografiska område, dina kunder hittar dig lättare.

Kontakta oss för en gratis genomgång av er SEO – inga köpkrav, ingen kostnad!

seo-optimering

Alltid fasta priser - inga hantverkarfakturor!

Kontakta oss för offert

Hur vi arbetar med er sökoptimering

I alla våra uppdrag med SEO utgår vi från kundens tjänster eller produkter för att optimera er verksamhet.

Vi har två grundpaket som mest riktar sig till mindre företag med enklare sidor och tjänster. För e-butiker och större sajter, kontakta oss för offert.